Запознайте се с нас и с нашите неповторими произведения! Дизайнери и художници създават специално за вас уникални илюстрации - от четки и бои на белия лист до вашите тениски!
„Хубавото на нашата култура е, че девет от десет души ще кажат: „ Хей, да опитаме. Нека да видим къде отива. "
"Позволено ти е да се забавляваш, да мислиш за разлика от нормата ... да направиш грешка."
"Успяхме да изградим толкова силна марка и глобално присъствие ... защото наистина изградихме ... невероятна култура."Поради постоянния стремеж към развитие, любов към дизайна и умения в печата Ви представям една несравнима иновация в дигиталния печат, така наречената "DTG direct to garment" в превод директно върху плат. Това е една нова технология за директен дигитален печат върху готови облекла /тениски/. До момента са познати няколко вида печат върху текстил, но нито един от тях не е толкова гъвкав и иновативен колкото DTG. Машините предлагащи този вид печат са с най-високо фото качество и са единствените които могат да напечатат всичко на текстил за по-малко от 2 мин. От дребен шрифт до сложни векторни рисунки или професионални фотографски снимки. Нашата машина разполага с XXL най-голямата печатна площ. Това ни подтикна да създадем бранд за дизайнерски продукти, който да Ви представи и предложи наши собствени проекти или такива, на които сме закупили авторските права, подбирайки най-добрите тениски и рекламни материали. 
В онлайн магазина на MUSE ще намерите уникални по рода си дизайнерски продукти в лимитирани колекции. Всички дизайни са със запазени авторки права. Продуктите в/у които печатаме нашите дизайни са сертифицирани от ЕС. Всички цени в сайта са с включено ДДС за БГ страни от ЕС. 


Последвай ни във Facebook & Instagram