Menu
Your Cart

Плащане и Доставка

                               Доставка и начин на плащане

                                ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

    Ние използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ. Доставката се извършва до посочен от Потребителя адрес или до офис на курирерска фирма ЕКОНТ в съответния град.

    Обикновеният срок за доставка на поръчки, направени чрез електронния ни магазин е до 4 работни дни, след потвърждение на направената поръчка.

    Доставка на стоки не се извършва в неделя и в официални празници.

    В случай, че желаете да върнете закупената от Вас стока, Ви уведомяваме, че разходите по връщане на стоката са за Ваша сметка.

    В случай, че желаете доставката да бъде извършена чрез използване услугите на друга куриерска фирма, то следва да заплатите разходите за доставка на закупените от Вас стоки, незаивисимо от тяхната стойност.

    Вие ще заплатите разходите за доставка на поръчки, и когато желаете закупените от Вас стоки да бъдат доставени извън територията на Република България. В този случай, следва да изберете най-удобната за Вас куриерска фирма и да ни уведомите за това на посочените в електронния магазин телефонен номер или електронен адрес.

    Всички поръчки се изпращат с опция преглед и тест преди заплащане. Когато направите поръчка на два или повече различни размера /номера/ от един модел тениски, Ви уведомяваме, че разходите по връщането на размера, който не съответства на Вашия, се поема изцяло от Вас.

    Плащането на поръчки, направени чрез електронния ни магазин, се извършва чрез наложен платеж, при получаване на поръчката – на куриера или в офис на куриерска фирма, след преглед и тест на стоката.