Menu
Your Cart

За нас и нашите тениски

Запознай се с нас и с нашите неповторими произведения! Дизайнери и художници създават специално за вас уникални илюстрации - от четки и бои на белия лист до вашите тениска!

Здравейте казвам се Марио Иванов – дизайнер

Поради постоянния стремеж към развитие, любов към дизайна и умения в печата Ви представям една несравнима иновация в дигиталния печат, така наречената "DTG direct to garment" в превод директно върху плат. Това е една нова технология за директен дигитален печат върху готови облекла /тениски/. До момента са познати няколко вида печат в/у текстил но нито един от тях не е толкова гъвкав и иновативен колкото DTG. Машините предлагащи този вид печат са с най-високо фото качество и са единствените които могат да напечатат всичко на текстил за по малко от 2 мин. От дребен шрифт до сложни векторни рисунки или професионални фотографски снимки. Нашата машина разполага с XXL най-голямата печатна площ.

Това ни подтикна да създадем бранд за дизайнерски продукти който да Ви представи и предложи наши собствени проекти или такива на които сме закупили авторските права, подбирайки най-добрите тениски и рекламни материали.

В онлайн магазина на MUSE ще намерите уникални по рода си дизайнерски продукти в лимитирани колекции.

Всички дизайни са със запазени авторки права.

Продуктите в/у които печатаме нашите дизайни са сертифицирани от ЕС.

Всички цени в сайта са с включено ДДС за БГ страни от ЕС.


За повече информация:

+359 887 797 331

shop@muse2design.bg