Menu
Your Cart

Печат на тениски

Поради постоянния стремеж към развитие, любов към дизайна и умения в печата Ви представям една несравнима иновация в дигиталния печат, така наречената "DTG direct to garment" в превод директно върху плат. Това е една нова технология за директен дигитален печат върху готови облекла /тениски/. До момента са познати няколко вида печат в/у текстил но нито един от тях не е толкова гъвкав и иновативен колкото DTG. Машините предлагащи този вид печат са с най-високо фото качество и са единствените които могат да напечатат всичко на текстил за по малко от 2 мин. От дребен шрифт до сложни векторни рисунки или професионални фотографски снимки. Нашата машина разполага с XXL най-голямата печатна площ и така Ви предлагаме дрехи които не се произвеждани до момента.

В DTG печата се използват ЕКО пигментни мастила на водна основа, позволяващи отпечатването на висококачествени изображения в самия текстил, напълно безвредни за човек, за разлика от други видове химичен и много отровен вид печат на тениски. 

Максимален размер на печатното поле XXL - 55 х 32 см. Любими медии на нашата машинa са всички видове текстил които издържат на топлина и са от 100% естествени материали. Резолюция на машината 2880х1440 dpi. Разгледайте сайта на нашето студио за дизайн и ако имате идея ние ще я сътворим за вас под всякъква форма.